Ordina coachpoel, Marel, Universiteit Leiden (LLP), Universiteit Utrecht, Pfizer, Koers Groep, Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA), OCé-Technologies, Pauwert Architectuur, Van Noordenne Wapeningsstaal, APM Terminals Rotterdam, TU/Delft, Van Oord Ship Management, Royal Haskoning DHV, Philips Pensioenfonds, AON Hewitt, Abrona, Achmea, Algemeen Dagblad, Daaf Geluk School (Autisme), GBV Advies, Gemeente Utrecht – Jeugdgezondheidszorg, OMO Scholengroep, Wala Nederland

‘Heel vertrouwd, alsof je thuiskomt’
Lennard Kuijten, Wetenschappelijke software ontwikkelaar IT

‘Fline is een zeer doortastend persoon en in staat snel verbanden en mogelijkheden bloot te leggen’
Martin van den Hof, Actuaris

Als opdrachtgever die echte veranderingen wil, is Fline een goeie keuze, want haar energie, scherpte en kracht zullen aan het veranderingsproces een verfrissende dynamiek geven’
Michel Schechtl, Interim Accountant

Fline is niet zomaar een “coach”. Ik ken Fline van een gezamenlijke training. Zij viel mij direct op door haar uitzonderlijke competenties (veel kennis, kan snel schakelen en wekt snel vertrouwen).
Toen ik hulp zocht voor de begeleiding van een hoogbegaafde ICT-medewerker bij zijn persoonlijke communicatie en omgang met collega’s, was ik blij dat ik Fline kende. Voor mijzelf en mijn ICT-collega was het coachtraject met Fline een openbaring.
Ik ben ervan overtuigd dat ik, mijn collega en de (toekomstige) klanten van Fline het getroffen hebben met een “coach” zoals zij.

Tonnie Schets, CEO WALA Nederland

Voor mij is Fline een Bèta-fluisteraar.
Derk Frijmersum, Actuaris & Data Scientist JADS

Fline bedankt voor je tijd, jouw vertrouwen. Echt bijzonder hoe je ervoor kunt zorgen dat iemand zo naar de kern gaat, had ik niet gekund zonder jou. Ik ben enorm blij dat ik de stap genomen heb om dit te doen.
Hester, Verloskundig gynaecoloog in opleiding

De coaching is zeer flexibel, vrolijk, zeer goed luisterend, geduldig en ter zake kundig. Most fitted: op het juiste moment de juiste dingen zeggenen de juiste inzichten verschaffen.

Het meest is mij bij gebleven hoe Fline mij duidelijk maakte hoe ik functioneer in een organisatie en dat heeft me rust gegeven. Begrijpen waarom ik doe wat ik doe. Ik realiseer me nu dat de manier waarop ik werk mijn manier is om goed te functioneren. Maar mijn manier brengt risico’s met zich mee, maar nu ik dit weet kan ik er naar handelen.
Olaf Dreierink, Actuaris & Consultant

Fline geeft je veel inzicht in je eigen denkkronkels, zet je denken op een ander spoor of zet het in een breder perspectief. Hierdoor ga je anders tegen dingen aankijken waardoor knelpunten worden weg genomen. Fline voelt precies waar het ‘m zit en laat je zelf tot het antwoord komen. Ze voelt aan wanneer en op welke wijze ze je kan coachen/helpen.
Na een coachsessie met Fline ging ik altijd weg met een nieuwe boost aan energie en vertrouwen, en vooral nieuwe inzichten weg. Hierdoor heb ik mij als persoon (voor mijn werk) in korte tijd heel snel kunnen ontwikkelen. Fline, enorm bedankt!
Yolanda van Dijk, HR-consultant

Gecoacht worden door Fline is in de eerste plaats leuk. Daarnaast was het voor mij een geweldig traject om mezelf te leren kennen en wat aangeleerde gewoonten los te laten.
Kitty Wigmans, Actuarieel Analist

In een nieuwe omgeving beginnen is lastig, de nazorg van het coachtraject helpt me tot op de dag van vandaag. Het is makkelijk terug te vallen in je oude patronen en gewoontes. Doordat we in het coachtraject tot de kern zijn gegaan weet Fline binnen twee zinnen wat er aan de hand is en weet ze de juiste inzichten te geven zodat je weer vol goede moed door kan.
Bob Daems, Sales Manager IT