Communicatie & Beta’s

Vleugels met motorpech

Talentontwikkeling & Bèta’s
‘Vleugels met motorpech’. Kapitaliseren op Talent. Het Talent is er, maar het wordt niet zichtbaar omgezet in slimme oplossingen. High potential in nieuw team en het werkt in eens niet meer. Er zijn 2 dingen die we talent zou moeten geven: Vleugels en Roots, Goethe.

Verdwaald op de zevensprong

Talentontwikkeling & je loopbaan
Je Talent op de juiste manier inzetten. Ook plots voor zeven keuzes tegelijk komen te staan? Weer kunnen zien waar jouw mooie kansen liggen. Hoe stel je je eigen kompas in?

Conceptuele pindakaas

Talent & (verlies van) zingeving, bore-out
‘Jouw concept voor brood op de plank? Kwart voor zeven, de wekker gaat. Voor welk werk SPRING jij je bed uit? Wat houdt jou nu tegen? Hoe vind je jouw concept voor leuk en inspirerend werk? Waar doe ik het voor: jouw conceptuele pindakaas.

Als overal de mot in zit

Talent (XXL-IQ) & kans op burn-out’
Als overal de mot in zit. Laat maar als stil verzet. Stilzwijgende weerstand die de motivatie wegneemt en de frustratie vergroot. Kortom: je ambitie losgelaten. Omarm je ambitie en geef je werk en je leven weer richting (purpose).

Het idee dat je in de bijrijdersstoel zit

Masterclass Effective Conversations
Je wilt graag meer leren over communicatie en tools aangereikt krijgen om effectief te kunnen zijn in de eigen communicatie. Kortom: een Communicatie Boost. Meer inzicht, meer effectiviteit, meer verbinding, beter kunnen ‘sparren’. Dit zal ook de persoonlijke effectiviteit vergroten. Een Masterclass Effective Conversations.

Loopbaanpalet voor Beta’s

High Tech Loopbaan Palet
Hoogopgeleid, op papier matcht de functie perfect en toch voelt het niet comfortabel. Ik kan meer, wil meer. Visual spacial thinking; dat kan toch allemaal sneller? Hoe maak ik een leuke, werkende combi tussen wetenschap en commercie. Eén die voor me werkt!

Mijn wiel en mijn leiderschapswiel

e-Assessment
‘Waar staan wij’; ‘wij’ als in me, myself & I. Doe het e-assessment en weet waar je staat. Een nulmeting voor coaching, promotie en/of loopbaanoriëntatie. Hoe functioneer ik als persoon en ik in de context van mijn werk.